random posts

Salman Khan'ın Babası Shahruk Khan Ve Salman Khan Hakkında Konuştu!.

09:31 No Comment
Mumbai: Veteran Bollywood senarist Salim Khan ''Rakip'' olarak gördükleri oğlu Salman Khan ve süperstar Shahrukh Khan arasında sevgi olamaz diyor.

''Onlar iki birey... Yetişkin insanlar. Bu iki rakibin arasında sevgi olamaz diyorum. Ancak nezaket olabilir. Salman ve Shahrukh arasında kesinlikle sevgi olamaz. SRk'nın filmi başarılı olduğunda Salman'ı kutlayarak yada dans ederek göremezsiniz. Ya da SRK 'yı Salman ile bir partide eğlenirken...'' Bunu ''Sholay 3D filmin galasında söylenen bir röportajdan. Bir örnek olarakta Raj Kapoor, Dev Anand ve Dilli Kumar gibi ünlülerinde sadece saygılı olduklarını dile getiriyor.

Salim Khan:'' Bugünün insanları hoşgörüsüz ve sabırsızlar... Küçük şeylerle zarar vermeye çalışan insanlar, daha sorun yaşatmak için başka insanlar var. Bu iki rakibin arasında saygı olmalıdır.''Dedi.

77 yaşındaki emektar daha önce iki süper yıldızın geçen yılki '' iftar'' yemeğinde birbirlerini sarılmasına rağmen Salman ve Shahrukh arasında kalıcı dostluk görmediğini söylemişti.

2008 yılında Salman'ın eski kız arkadaşı Katrina Kaif'in doğum günü partisinde ağız dalaşına girmişlerdi.



Hiç yorum yok :

 
Distributed By Blogspot Templates | Blogger Template By Tacni