random posts

Salman Khan Çocuk Film Festivaline Destek Oluyor

08:24 No Comment
Hindistan Çocuk Film Derneği (CFSI) tarafından düzenlenen halk arasında Golden Elephant olarak bilinen 18. Uluslararası Çocuk Filmleri Festivali, Salman Khan'la güçlü bir destekçi bulmuş oldu.



Salman Khan son derecede olan popülaritesi ve hayır işleriyle çocukların bir çok sorununa destek oluyor.Süperstar 17. Golden Elephant Asya Panorama bölümünde En İyi Hintçe Film olan Chillar Parti'yi takdim etti.CFSI ekibi Haydarabad'da yapılacak olan festivale Salman Khan'ı davet etti ama ünlü oyuncu film çekimiyle meşgul olduğu için katılmasının mümkün olmadığını söyledi.Ancak yokluğunu telafi etmek adına
bir klip kaydederek facebook ve tweeter üzerinden milyonlarca takipçisinin sosyal ağ üzerinden 18. Golden Elephant festivaline teşvik etme teklifinde bulundu.

Salman Khan klipte sevdiği çocuklar ve favori çocuk filmlerinin hakkında konuştu.Klip festival tanıtım faaliyetleri sırasında kullanılacak.
Ünlü oyuncu ayrıca, çocuklar için yapılan Asya'da ki en büyük eğitici-eğlence odaklı çocuk film festivalini düzenleyen CFSI ekibini tebrik etti.

Yapılan açıklamada;
"18. Golden Elephant'a yaptığı destekten dolayı Sayın Salman Khan'a çok müteşekkiriz.Sesi sayesinde maksimum çocuk sayısına ulaşmamız sağlanacak,"denildi.



Hiç yorum yok :

 
Distributed By Blogspot Templates | Blogger Template By Tacni